Po raz pierwszy obok kokosa i soi w kawiarniach dostępny będzie także napój na bazie migdałów . Jego aksamitna, kremowa konsystencja idealnie sprawdzi się w klasycznym, spienionym Latte, jak również jego słodkich wariacjach czy tradycyjnej Americano, podkreślając właściwości mieszanek i dodając przyjemnego, orzechowego posmaku
Obok ulubionych bestsellerów pojawiają się także nowości bazujące na napoju migdałowym:
Winter Latte to klasyka w najlepszym znaczeniu, która stanowi idealne połączenie najwyższej jakości espresso i aksamitnego napoju migdałowego, uwydatniając jego właściwości . Całość ozdobiona prażonymi płatkami migdałów, które jeszcze bardziej akcentują charakter kawy . Bo piękno tkwi w prostocie.
Waniliowa Latte na migdałowym o przyjemnym, waniliowym smaku . Zwieńczona drobną, karmelową posypką, która subtelnie podkreśla słodycz napoju . W tym przypadku napój migdałowy pozwala składnikom rozpływać się kolejno i zapewnia delikatne waniliowo – migdałowe wykończenie
Czekoladowa Latte na migdałowym – to równie klasyczny smak co wanilia . Odrobina napoju migdałowego pomaga odkryć smak czekolady na nowo . Migdał bardzo dobrze współgra z innymi składnikami, nadając im orzechowy posmak